Dags med varmare vindar

Okategoriserade Dec 21, 2016 No Comments

Efter alperna kände jag att det var dags att ta mig mot varmare breddgrader. Jag har haft stor tur på mina spel under ett tag och byggt upp en ordentlig buffert. Så jag känner att jag kan unna mig själv en härlig västindienresa. Med Allitalia och KLM tog jag flyget till Aruba. När planets dörr öppnades slog en vägg emot mig med värme och fuktig luft. Luften doftade av tång och salt hav. Under själva flygresan hade jag fått sova ordentligt och god mat serverades så jag kände mig både utvilad och mätt i magen. Efter några dagars acklimatisering var det så dags att testa på paradisön och vad denhar att erbjuda. Jag har hyrt mig en liten strandbil som jag kan ta mig fram med, det ryms två personer i den och har endast en störtbåde vilket gör att det fläktar skönt när man kör.

Dags med varmare vindar

Livet under vattenytan

Något häftigt jag sett på nätet var att man kunde få åka med en u-båt ochse livet under vattnet. Det var en av de mest avgörande sakerna som gjorde att jag åkte just till Aruba. Här kan du se filmen på u-båten. Det var en häftig och fantastisk upplevelse, något av det mest spännande jag gjort i mitt liv. Vi åkte en liten båt ut ill u-båten som låg en bit ut från stranden. Vi fick stiga ombord och sätta oss på långa bänker. Nere i båten hade de små runda fönster så man fick ett fönster var att titta i. Vi dök och körde iväg. Det var häftigt! Något av det mest häftigaste jag gjort! Turen var allt för kort och knappt innan vi visste ordet av var vi uppe vid ytan igen och fick gå ombord på båten som skulle ta oss till land. Nu funderar jag på att ta dyk certifikat så jag kan göra en längre tur under vattnet och se på livet och alla de fantastiska djur som simmar och bor där. På den här filmen kan ni se lite av den vackra omgivningen som jag kommer spendera några månader på. Jag träffade en riktigt härlig snubbe här andra dagen som har hjälpt mig hitta ett billigt boende så att jag inte behöver slänga alla pengar på ett hotellrum. I morgon ska vi ut och fiska så att vi får mat några dagar framöver. Pierre som min vän heter har en fru som är helt fantastisk på att tillaga fisk.

Frida Rogahn