Jag har en plan

Okategoriserade Dec 21, 2016 No Comments

Häromkvällen satt jag med min nyfunne vän Pierre och hans fru nere i den loakal restaurangen och pratade. Jag berättade hur det var här hemma vid jultid, att vi nästan aldrig ser solen och att det är snöigt och kallt. De tyckte att jag skulle prova på ABC. Jag stirrade nog som en tok Jag har en planpå dem för de skyndade sig att förklara vad det är. ABC står för tre välkända ställen här i karibien. Eftersom jag befinner mig på A redan så tyckte de att jag skulle besöka de två andra. A står för Aruba , B för Bonaire och C för Curacao. Det här klippet hittade jag på youtube. Det var rätt fyndigt tyckte jag. Det är svårt att föreställa sig hur det är hemma just nu. Här är det ungefär 30 grader varmt och solen skiner hela tiden. Man kan ta sig ett dopp i havet närsomhelst. Det är nog svårt att hitta något närmare paradiset än såhär. Så nu har jag en plan, jag ska besöka alla tre ställena innan jag är klar här. Curacao Kommer bli min första destination efter Aruba. Egentligen borde jag besöka Bonaire först så jag tar det i alftabetsordning, men på något sätt så känns det bäst att besöka den som har mest shopping och nöjen att erbjuda medan jag har bra med pengar. Vi Svenskar behöver inget visum hit till Karibien, men man bör se över de olika virussjukdomar som finns, läs mer här.

Frida Rogahn