Spel online ger mer respengar

Okategoriserade Jan 31, 2019 No Comments

När jag reser gillar jag att ha lite extra respengar i kassan, mer än vad jag kanske egentligen har räknat med att göra av med. Detta är för att vara beredd om jag skulle få oväntade utgifter. Till exempel om plånboken skulle bli stulen med mina kontanter i, eller om telefonen skulle gå sönder, eller om jag eller någon i mitt sällskap skulle råka ut för en olycka som kräver utgifter.

Eftersom jag får mina inkomster från mitt spelande så är det väldigt varierande hur mycket jag tjänar per månad. Detta betyder att jag behöver tänka till innan en resa och lägga undan pengar så att jag vet att jag har tillräckligt mycket när jag ska iväg. Nu senast vann jag min storvinst på blackjack. Om du också vill vinna resepengar finns det massa olika tips för den som vill spela blackjack.

Spela med strategi

Vill du också vinna pengar till en resa kan du, precis som jag spela på casino. Som jag nämnde vann jag min senaste storvinst på blackjack som är ett strategispel. Eftersom att jag försörjer mig på mitt spelande spelar jag hellre spel där det gäller att ha strategi och kunskap än spel där det bara gäller att ha tur. Detta gör att jag kan påverka mina vinster och på så sätt min lön.

Olika strategispel

Det finns många olika spel som grundar sig på strategi och kunskap om hur spelet fungerar. Slots är inte ett exempel på ett sådant spel, men självklart spelar jag slots ändå för det är så roligt! Och rätt vad det är så får man en storvinst. Det jag spelar allra mest och egentligen försörjer mig på är poker. Men jag spelar även andra strategiska spel så som blackjack och sist gick det riktigt bra.

Frida Rogahn